Fotbal: Messi, Iniesta și alți jucători ai Barcelonei, supuși unui control antidoping

Fotbal: Messi, Iniesta și alți jucători ai Barcelonei, supuși unui control antidoping

Șase fotbaliști ai echipei FC Barcelona, Lionel Messi, Andres Iniesta, Gerard Pique, Sergio Busquets, Javier Mascherano și Jordi Alba, au fost supuși unor controale antidoping de sânge și urină după antrenamentul de miercuri, a anunțat clubul spaniol, citat de EFE.

Controalele sunt organizate de Agenția Spaniolă de Protecție a Sănătății în Sport (AEPSAD), care din 2013 a preluat competențele avute în acest domeniu de Consiliul Superior al Sportului.

Antrenamentul a fost unul de recuperare și a început mai târziu ca de obicei, deoarece Barca a jucat marți în campionat contra lui Eibar (6-1), meci încheiat aproape de miezul nopții.

În afară de jucătorii de la prima echipă, antrenorul Ernesto Valverde a contat și pe fotbaliști de la formația secundă, Jokin Ezkieta, Cucurella, Vitinho, Ruiz de Galarreta, Alena, Jose Arnaiz și Choco Lozano.

AGERPRES (autor: Mircea Lazaroniu, editor: Adrian Drăguț, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...