Fotbal: Messi îşi va încheia cariera la FC Barcelona, afirmă preşedintele clubului spaniol

Fotbal: Messi îşi va încheia cariera la FC Barcelona, afirmă preşedintele clubului spaniol

Preşedintele lui FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, a afirmat că Lionel Messi îşi va încheia cariera la clubul spaniol de fotbal, dezminţind informaţiile conform cărora starul argentinian nu ar mai dori să-şi prelungească actualul contract, care expiră anul viitor, informează Reuters.

"Messi a spus că îşi va încheia activitatea şi viaţa fotbalistică la Barca", a declarat Bartomeu pentru postul de televiziune Movistar, după ce echipa sa a învins în deplasare, cu scorul de 4-1, formaţia Villarreal, într-o partidă din La Liga, disputată duminică seara.

"Nu voi explica detaliile, pentru că suntem concentraţi asupra competiţiei şi negociem cu mulţi fotbalişti, însă Messi ne-a explicat că vrea să rămână aşa că ne vom bucura de el pentru încă mult timp", a adăugat conducătorul catalan.

Messi, în vârstă de 33 ani, care a semnat ultimul său contract cu Barca în 2017, a devenit mai critic la adresa conducerii clubului anul trecut, iar postul de radio Cadena Ser a anunţat săptămâna trecută că sud-americanul este nemulţumit de modul în care merg în prezent lucrurile la gruparea de pe Camp Nou şi doreşte să plece în 2021.

Succesul de la Villarreal o menţine pe FC Barcelona în cursa pentru titlul de campioană a Spaniei, aflându-se la patru puncte în spatele echipei Real Madrid, care s-a impus la rândul ei, cu 1-0, pe terenul lui Athletic Bilbao, graţie unui gol marcat din penalty de Sergio Ramos.

Lovitura de la 11 a fost acordată după consultarea VAR, în timp ce Athletic a avut la rândul ei o fază la care a solicitat un penalty, refuzat însă de arbitru.

Bartomeu a trimis "înţepături" către rivala din Madrid, afirmând că tehnologia video nu este aplicată corect de la reluarea sezonului, după pauză provocată de pandemia de coronavirus.

"Am văzut meciul de la Bilbao şi, chiar dacă nu îmi place să o spun, consider că VAR nu este utilizat aşa cum ar trebui să fie. De când sezonul a fost reluat, după criza Covid-19, nu a existat o egalitate, iar acest lucru se reflectă în rezultate. Se pare că este favorizată mereu aceeaşi echipă", acuzat preşedintele Barcelonei.

Antrenorul lui Real Madrid, Zinedine Zidane, a replicat afirmând că este "obosit" de polemicile legate de arbitraj şi a cerut "respect" faţă de ceea ce jucătorii săi reuşesc să facă pe teren.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa