Fotbal: Messi nu e interesat să devină antrenor, ci ar prefera un rol de director sportiv

Fotbal: Messi nu e interesat să devină antrenor, ci ar prefera un rol de director sportiv

Celebrul fotbalist argentinian Lionel Messi nu intenţionează să devină antrenor după încheierea carierei de jucător şi a precizat că ar fi mai interesat de un rol de director sportiv, transmite Reuters.

''Nu mă văd antrenor, poate un director sportiv care să angajeze jucătorii pe care îi vreau sau de care clubul are nevoie'', a mărturisit Messi, duminică, într-un interviu acordat canalului spaniol de televiziune La Sexta.

Atacantul argentinian (33 ani) mai are şase luni de contract cu echipa spaniolă FC Barcelona, iar lumea fotbalului aşteaptă cu nerăbdare să vadă dacă Messi îşi va prelungi înţelegerea cu gruparea catalană, la care a petrecut 20 de ani, sau va da curs altei provocări.

Messi a subliniat că va aştepta finalul sezonului pentru a se decide ce va face, însă a precizat că şi-ar dori să revină la Barca, indiferent de ce va face în continuare: ''Aş vrea să le spun suporterilor Barcelonei că nu ştiu dacă voi pleca sau nu, dar, ipotetic vorbind, aş dori să plec în cel mai bun mod posibil. Mi-ar plăcea să revin într-o zi în Barcelona, să lucrez la club şi să îmi aduc contribuţia la dezvoltarea sa. Nu m-am gândit prea mult cum, dar va fi ceva legat de fotbal, pentru că asta este ceea ce îmi place şi ceea ce ştiu''.

Leo Messi a venit la club la vârsta de 13 ani şi a devenit cel mai bun marcator din istoria grupării catalane, precum şi jucătorul cu cele mai multe trofee. AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”