Fotbal: Messi preia de la Iniesta banderola de căpitan al Barcelonei

Fotbal: Messi preia de la Iniesta banderola de căpitan al Barcelonei

Vedeta echipei FC Barcelona, argentinianul Lionel Messi, va fi noul căpitan al catalanilor în sezonul 2018-2019 din La Liga, după plecarea lui Andres Iniesta în Japonia, în timp ce Sergio Busquets şi Gerard Pique vor fi numerele 2 şi 3 din echipă, a anunţat gruparea blaugrana.

"Numărul 10, care a jucat rolul de al doilea căpitan din 2015, va fi în acest an căpitanul plin al echipei, cu o banderolă care a strălucit timp de zece ani la alte legende ale clubului ca Puyol, Xavi şi Iniesta", se arată în comunicatul clubului.

Cvintuplul Balon de Aur argentinian, Lionel Messi, va ''inaugura'' banderola de căpitan în meciul contra Sevillei, duminică seara, la Tanger (Maroc), în Supercupa Spaniei.

Iniesta, în vârstă de 34 de ani, care şi-a anunţat retragerea de la naţionala Spaniei, a semnat un contract pe mai mulţi ani cu clubul nipon Vissel Kobe şi va avea un salariu de 30 de milioane de dolari pe sezon. AGERPRES/(autor: Adrian Drăguţ, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria