Fotbal: Messi şi-a dorit revenirea lui Neymar la FC Barcelona

Căpitanul echipei de fotbal FC Barcelona, Lionel Messi, a recunoscut că ar fi fost încântat de revenirea lui Neymar în această vară, dar catalanii au tot ce le trebuie pentru a câştiga trofee şi fără brazilian, conform unui interviu publicat de ziarul catalan Sport.

Messi, care a jucat alături de Neymar între 2013 şi 2017, a admis că brazilianul de la PSG este unul dintre puţinii jucători care pot aduce ceva în plus: ''Da, aş fi fost încântat dacă Neymar revenea. Îi înţeleg pe cei care nu sunt de acord, este normal după tot ce s-a petrecut în jurul lui 'Ney', maniera în care a plecat, cum ne-a abandonat. Dar din punct de vedere sportiv, pentru mine Neymar este unul dintre cei mai buni din lume şi evident echipa noastră şi-ar fi crescut şansele de a obţine rezultatele dorite''.

Starul argentinian a adăugat însă că Barca are un lot de excepţie cu care îşi poate realiza obiectivele: ''Nu sunt decepţionat. Mi-ar fi plăcut să vină şi să fie alături de noi, dar, cum am zis, avem un efectiv excepţional pentru a năzui la titluri, chiar şi fără el''.

Cvintuplul câştigător al Balonului de Aur a negat că le-ar fi impus conducătorilor de club recrutarea lui Neymar: ''Aici, nu sunt eu cel care comandă. N-am spus niciodată că trebuie recrutat. Nu am impus nimic''.

În 2017, Neymar a devenit cel mai scump jucător din lume (222 milioane euro), după transferul său la PSG, dar acum vrea cu ardoare să revină la Barcelona.

''Nu ştiu dacă este dorit de club. Din ce ştiu, Neymar este foarte dornic. Dar înţeleg că este foarte dificil să negociezi cu PSG. Sincer, nu ştiu dacă clubul a făcut tot posibilul''.

Preşedintele clubului catalan Josep Maria Bartomeu a anunţat săptămâna trecută că ofensiva pentru Neymar se va relua în mercato de iarnă. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Foarte util / Medic din prima linie în lupta cu COVID-19 despre „mitul tratamentelor minune” și fake-urile…

2 BREAKING Sorina Pintea a revenit asupra demisiei de la șefia Spitalului Județean din Baia Mare și a fost repus…

3 Începe să se-ntâmple ce-am văzut în filmele SF / Apare conceptul paşapoartelor COVID şi al paşapoartelor de vacc…

4 Mare grijă, urmează cele mai dure zile! Pericolul ca România să se transforme într-un focar uriaș n-a trecut!

5 Poluare masivă în București miercuri dimineață / Ard fecalele de la o fostă fermă de porci dintre Periș și Ostra…

recomandări

Te ia DNA: Emilian Gămureac

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Nici nu știam că există sportul ăsta!