Fotbal: Messi şi Neymar, absenţi din lotul lui PSG pentru partida cu Clermont, din Ligue 1

Fotbal: Messi şi Neymar, absenţi din lotul lui PSG pentru partida cu Clermont, din Ligue 1

Vedetele Lionel Messi şi Neymar nu figurează în lotul echipei franceze de fotbal PSG pentru partida cu Clermont, de sâmbătă, din etapa a 5-a a Ligue 1, a anunţat vineri antrenorul Mauricio Pochettino, scrie AFP.

Atât brazilianul Neymar cât şi argentinianul Messi au evoluat pentru echipele lor naţionale în preliminariile sud-americane ale CM 2022 din Qatar.

În schimb Kylian Mbappe, accidentat la gambă, şi-a reluat antrenamentele şi ar putea fi disponibil pentru partida de pe Parc des Princes.

''Nici Leandro Paredes şi Angel Di Maria nu vor juca sâmbătă seara, dar sperăm să putem conta pe Mauro Icardi. De asemenea, este posibil ca şi Mbappe să fie pe teren, în timp ce italianul Marco Verratti, nerefăcut după o accidentare va fi şi el absent'', a punctat tehnicianul argentinian.

PSG este lider în Ligue 1 după patru etape cu 12 puncte, în timp ce nou-promovata Clermont este surprinzător pe locul 3, cu 8 puncte. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”