Fotbal: Messi va disputa al 600-lea său meci pentru FC Barcelona

Fotbal: Messi va disputa al 600-lea său meci pentru FC Barcelona

Atacantul argentinian Lionel Messi va disputa sâmbătă seara cel de-al 600-lea său meci în tricoul echipei FC Barcelona, care va primi vizita formației FC Sevilla, în cadrul etapei a 11-a a campionatului de fotbal al Spaniei.

Messi a debutat în prima echipă a Barcelonei în toamna anului 2004, iar de atunci a reușit să marcheze 523 de goluri în 599 de partide disputate în toate competițiile.

Argentinianul a cucerit opt titluri de campion, cinci Cupe și șase Supercupe ale Spaniei, precum și patru Ligi ale Campionilor cu gruparea catalană, între alte trofee.

În vârstă de 30 ani, Lionel Messi este al treia în clasamentul jucătorilor cu cele mai multe meciuri disputate pentru FC Barcelona, după spaniolii Xavi Hernandez (767) și Andres Iniesta (642).

AGERPRES (editor: Mihai Dragomir, editor online: Ada Vîlceanu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi imagini cu ce-au lăsat americanii în Afganistan...

2 VIDEO Stupoare în Rusia! / Cum arată un convoi militar rusesc cu lansatoare Katiușa din anii `40 și camioane din anii `30

3 VIDEO Imagini ca de la răscoala din 1907 în Franța...

4 Un fost șef în CIA explică de ce Moldova ar trebui să se unească cu România

5 „Cine este bărbatul care împingea căruciorul băiatului meu?” / Scrisoarea de adio lăsată de tatăl criminal înainte să-și ucidă fiul