Fotbal: Michael Carrick şi-a anunţat plecarea de la Manchester United după victoria cu Arsenal

Fotbal: Michael Carrick şi-a anunţat plecarea de la Manchester United după victoria cu Arsenal

Michael Carrick, antrenorul interimar al echipei engleze de fotbal Manchester United, şi-a anunţat plecarea de la clubul din Premier League după victoria obţinută joi seara pe teren propriu în partida cu Arsenal Londra (3-2), informează Reuters.

Carrick (40 ani), fost mijlocaş al lui United, a preluat conducerea tehnică a grupării de pe Old Trafford după demiterea antrenorului norvegian Ole Gunnar Solskjaer, luna trecută.

Locul său pe banca tehnică a lui Manchester United va fi luat de germanul Ralf Rangnick, care a semnat un contract valabil până la finalul sezonului.

"Nu a fost o decizie uşor de luat, dar simt că este cea corectă. Doream să iau o pauză după ce am pus capăt carierei de jucător, dar asta nu s-a întâmplat niciodată. Se pare că este momentul potrivit să fac acest pas şi este cel mai bun mod de a încheia" colaborarea cu United, a declarat Carrick pentru postul Amazon Prime.

Fost internaţional englez, Michael Carrick a câştigat cinci titluri de campion al Angliei cu Manchester United ca jucător, sub comanda legendarului manager Alex Ferguson, înainte de a se alătura staff-ului antrenorului portughez Jose Mourinho, după ce a agăţat ghetele în cui, în 2018.

El a jucat un rol important în echipa tehnică a lui Solskjaer şi, după plecarea norvegianului, a condus-o pe United la victorie în faţa spaniolilor de la Villarreal, în Liga Campionilor, calificându-şi echipa în optimile de finală, iar duminică a remizat cu liderul Chelsea în Premier League.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...