Fotbal: Mihai Teja (FC Voluntari) - Trebuie să rămânem modeşti şi să prelungim acest moment bun

Fotbal: Mihai Teja (FC Voluntari) - Trebuie să rămânem modeşti şi să prelungim acest moment bun

Antrenorul echipei de fotbal FC Voluntari, Mihai Teja, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă online, că jucătorii săi trebuie să rămână modeşti după cele patru victorii consecutive în play-out-ul Ligii I şi să încerce să prelungească acest moment bun până la realizarea obiectivului.

"E o simplă coincidenţă că doar Voluntari şi Craiova au câştigat toate meciurile de la reluarea campionatului. Craiova e o echipă puternică, are un antrenor foarte bun, pe Cristiano Bergodi. Însă eu mă bucur pentru noi, pentru că suntem într-un moment bun şi vrem să-l prelungim cât mai mult. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, să fim modeşti în continuare pentru că deocamdată nu am realizat nimic. Mai avem mult până la îndeplinirea obiectivului pentru că mai sunt destule meciuri de jucat. Numai cu multă muncă putem realiza ce ne-am propus", a spus Teja.

Referitor la partida cu Chindia Târgovişte de miercuri, tehnicianul a afirmat că adversara rămâne o echipă bună chiar dacă şi-a schimbat antrenorul.

"Jucăm acasă şi îmi doresc să câştigăm. Nu va fi uşor, dar am încredere în băieţi pentru că îmi doresc foarte mult cele 3 puncte. Viorel Moldovan a făcut lucruri foarte frumoase la Chindia, a avut doi ani buni, a promovat echipa... Din punctul meu de vedere Chindia este o echipă bună, cu un joc bun. Este un grup unit acolo datorită antrenorului Viorel Moldovan. Îmi pare rău ca el a plecat de la Chindia, dar asta este viaţa, cu siguranţă următorul angajament al lui va veni foarte repede şi cred că va face lucruri foarte bune pentru că a demonstrat. Nu ştiu dacă schimbarea antrenorului la Chindia este un avantaj sau dezavantaj pentru noi, ştiu însă că adversarii au un grup puternic. Toate echipele din play-out sunt bune, e un play-out echilibrat", a precizat Teja.

"Cu siguranţă e un meci care se va disputa până în ultima clipă, va fi foarte, foarte greu. Ştiu bine cum am câştigat în meciul din deplasare cu Chindia, în ultima secundă. Atunci am avut şi noroc. Pentru că ei au făcut atunci un meci bun, iar noi unul mai puţin reuşit. De aceea trebuie să fim foarte atenţi şi concentraţi. Tot ce s-a întâmplat până acum trebuie lăsat în spate şi să ne gândim numai la meciul de mâine. Trebuie să fim foarte motivaţi pentru că numai aşa putem câştiga cu Chindia", a adăugat antrenorul grupării ilfovene.

Echipa de fotbal FC Voluntari întâlneşte, miercuri, de la ora 20:00, pe teren propriu, formaţia Chindia Târgovişte, într-o partidă contând pentru etapa a 7-a a play-out-ului Ligii I.
AGERPRES (V, AS-editor: Marius Ţone, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...