Fotbal: Mijlocaşul Rareş Toader va evolua la ASU Poli Timişoara sub formă de împrumut de la FCSB

Fotbal: Mijlocaşul Rareş Toader va evolua la ASU Poli Timişoara sub formă de împrumut de la FCSB

Fotbalistul echipei FCSB, Rareş Toader, va evolua sub formă de împrumut la formaţia din Liga a II-a ASU Politehnica Timişoara, informează gruparea bănăţeană pe site-ul său oficial.

"Politehnica Timişoara a ajuns la un acord cu un nou jucător de perspectivă. Mijlocaşul Rareş Toader (17 ani) va evolua pentru echipa noastră în sezonul 2020-2021, sub formă de împrumut de la FCSB. Rareş Toader s-a născut pe 18 ianuarie 2002, la Călăraşi, unde a început fotbalul la echipa locală când avea vârsta de 7 ani. Florin Răducioiu l-a remarcat la o acţiune a lotului naţional U15 şi astfel s-a mutat la Academia de Fotbal Atletico Madrid Bucureşti. A evoluat la juniori B pentru Metropolitan Bucureşti iar în ediţia 2017-2018 a fost în lotul Elite U17 al Rapidului. În sezonul trecut a fost componentul echipei CS Universitatea Craiova II, debutând la nivel de seniori în Liga a III-a. Iar la începutul acestui an a fost transferat de către FCSB. Rareş e mijlocaş central, dar poate evolua şi în alte poziţii din zona axului central, inclusiv în defensivă", se menţionează pe site-ul citat.

Rareş Toader a declarat că obiectivul său este calificarea în play-off-ul Ligii a II-a cu noua sa echipă.

"La început am fost mai tăcut când am văzut atâţia seniori cu experienţă la Politehnica. Între timp m-am obişnuit să mă pregătesc alături de asemenea jucători. Îmi place oraşul, îmi plac jucătorii, îmi place staff-ul, tot! Domnul Dan Alexa mi-a spus că ţinta noastră este play-off-ul şi să obţinem cât mai multe victorii. Mi-aş dori, de ce nu, să promovăm, avem echipă şi formăm un grup puternic", a afirmat Rareş Toader.
AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Dragomir, editor online: Irina Giurgiu)

Sursa foto: Politehnica Timișoara /facebook.com


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia