Fotbal: Miliardarul american Dan Friedkin cumpără clubul AS Roma

Fotbal: Miliardarul american Dan Friedkin cumpără clubul AS Roma

Miliardarul american Dan Friedkin a semnat o înţelegere pentru cumpărarea echipei italiene de fotbal AS Roma, a anunţat joi clubul din Serie A, citat de agenţia Reuters.

AS Roma a precizat că documentele oficiale au fost semnate miercuri cu Friedkin Group, în cadrul unei tranzacţii evaluate la 591 milioane euro, care urmează să se finalizeze luna aceasta.

"Am semnat documentele în această seară, iar în următoarele zile vom lucra împreună pentru finalizarea parcursului oficial şi legat de trecere a clubului în alte mâini", a precizat preşedintele clubului AS Roma, James Pallotta, într-un comunicat.

Pallotta, un om de afaceri american de origine italiană, a achiziţionat clubul AS Roma, împreună cu un grup de investitori din Statele Unite, în 2012, însă nu a reuşit să readucă gloria echipei din capitala Italiei, care a cucerit ultimul său "scudetto" în 2001, în timp ce proiectul construcţiei unui nou stadion rămâne blocat de mai mulţi ani.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)

Sursa foto: www.asroma.com

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Scandal online / „Motanul” Valeriu Nicolae o face „pocnitoare” pe Denise Rifai pentru îndrăzneala de a-și fi dat cu părerea despre „examinatoarea națiun…

2 Scandal online / Denise Rifai contraatacă „sexual”: „Nu vă căutați acum în pantaloni căci nu veți găsi mare lucru!”

3 Generalul Coldea, filat și fotografiat pe aeroportul din Geneva și în avion...

4 VIDEO Este posibil așa ceva în Qatar?

5 O imagine care va aduce gheață în chiloții multor pesediști...