Fotbal: Mircea Rednic a confirmat că va fi noul antrenor al lui Mouscron

Fotbal: Mircea Rednic a confirmat că va fi noul antrenor al lui Mouscron

Românul Mircea Rednic a confirmat pentru ziarul belgian La Derniere Heure că va fi noul antrenor al echipei de fotbal Mouscron.

Mircea Rednic a confirmat marți că miercuri va semna un contract cu Excelsior Mouscron. Gruparea belgiană ar putea face un anunț oficial în orele următoare.

Mouscron, la care joacă fundașul român Cristian Manea, a renunțat luni la antrenorul Glen De Boeck, demis în urma rezultatelor slabe. Formația este penultima clasată în campionat, cu 11 puncte din 17 etape, având un golaveraj mai bun decât lanterna roșie Westerlo.

Rednic ar urma să aibă ca misiune menținerea echipei în prima divizie.

Rednic, în vârstă de 54 de ani, fostul antrenor al echipelor Standard Liege (2012-2013) și Gent (2013-2014), și-a anunțat la începutul lui septembrie revenirea iminentă în fotbalul belgian, iar Mouscron a fost unul din numele evocate de presă. Fostul internațional român a jucat în Belgia la Standard (1991-1996) și Sint-Truidense (1996-1997).

Rednic îi va regăsi la Mouscron pe Jacky Munaron, care a fost antrenor cu portarii când el a pregătit-o pe Gent, și pe David Hubert, care i-a fost jucător la Gent, notează site-ul walfoot.be.

AGERPRES (autor: Mircea Lazaroniu; editor: Teodora Oprea, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 „Mi-am pierdut fiul. Fiul meu Xavier este mort, ucis de virusul wok”

2 Totul a fost, de fapt, o farsă?

3 VIDEO „Nu mai am așteptări de la viață…”

4 Rezervele secrete ale Chinei

5 Dr. Nae / „Homosexualii sînt o anxietate majoră pentru bărbatul tradiţional fiindcă orientarea lor sexuală subminează însăşi identitatea masculină trad…