Fotbal: Mitriţă a reuşit o ''dublă'' pentru New York City FC

Fotbal: Mitriţă a reuşit o ''dublă'' pentru New York City FC

Fotbalistul român Alexandru Mitriţă a marcat două goluri pentru New York City FC, care a învins-o în deplasare pe Inter Miami, cu scorul de 3-2, sâmbătă, într-o partidă din liga profesionistă nord-americană de fotbal (MLS).

Mitriţă a deschis scorul (4) şi tot el a închis tabela (43), ambele goluri venind după pase de la finlandezul Alexander Ring. Celălalt gol al newyorkezilor a fost semnat de Anton Tinnerholm (35).

Golurile echipei din Florida au fost reuşite de scoţianul Lewis Morgan (27, 38), la al doilea fiind coautor argentinianul Gonzalo Higuain.

Mitriţă, care a fost convocat la echipa naţională pentru meciurile cu Islanda (barajul pentru EURO 2020), Norvegia şi Austria (ambele în Liga Naţiunilor), are 4 goluri în 10 partide jucate în acest sezon ale MLS. Fostul jucător al Universităţii Craiova reuşise o dublă şi în meciul precedent jucat de New York City FC (4-0 cu FC Cincinnati). Mitriţă a jucat 69 de minute pentru NYCFC.

În clasamentul Conferinţei de Est, pe primul loc se află Columbus Crew, cu 31 puncte, urmată de Toronto FC, 31 puncte, Orlando City, 29 puncte, Philadelphia Union, 28 puncte, New York City FC, 23 puncte, etc.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...