Fotbal: Naţionala României s-a antrenat în formulă completă la Mogoşoaia

Fotbal: Naţionala României s-a antrenat în formulă completă la Mogoşoaia

Toţi cei 25 de jucători convocaţi de selecţionerul echipei naţionale, Cosmin Contra, au participat la antrenamentul de luni de la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia, în perspectiva partidelor cu Muntenegru şi Serbia, din Liga Naţiunilor.

Printre cei 25 de jucători s-a aflat şi debutantul Denis Drăguş, un atacant de 19 ani de la FC Viitorul, căruia selecţionerul i s-a adresat încă de la începutul antrenamentului, potrivit site-ului Federaţiei Române de Fotbal.

''Muntenegru este o echipă foarte bine organizată, cu jucători masivi, periculoşi la faze fixe. Serbia are mulţi jucători talentaţi, cu calităţi individuale. Este un grup puternic, cu jucători plini de încredere, fiind prezenţi la Mondial'', a declarat Contra într-un interviu realizat cu întrebări venite de la suporterii echipei naţionale.

Contra a afirmat şi că ''o calificare a naţionalei Under-21 la turneul final i-ar ajuta în primul rând pe jucători, iar încrederea pe care o vor dobândi îi va face să facă pasul către echipa mare mult mai uşor'', la fel cum s-a întâmplat şi cu generaţia sa.

Cosmin Contra a mărturisit că din actuala echipă naţională se identifică puţin cu Alexandru Chipciu: ''Văd că joacă fundaş dreapta la Sparta Praga şi o face foarte bine, îl văd cum joacă şi poate mă regăsesc un pic în el''.

România va înfrunta selecţionata Muntenegrului, pe 7 septembrie, de la ora 21,45, la Ploieşti, într-un meci cu porţile închise, iar pe 10 septembrie va întâlni echipa Serbiei, la Belgrad, pe stadionul Partizan, ambele meciuri în Liga Naţiunilor. AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...

4 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”