Fotbal: Neymar (PSG) crede că "nimic nu este imposibil", după eşecul de la Madrid

Fotbal: Neymar (PSG) crede că "nimic nu este imposibil", după eşecul de la Madrid

Neymar, atacantul brazilian al echipei Paris Saint-Germain, a afirmat că "nimic nu este imposibil" în returul cu Real Madrid, din optimile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, în ciuda victoriei obţinută de madrileni (3-1) în prima manşă, miercuri seara, pe "Santiago Bernabeu".

"Analiza mea este aceea că noi am comis erori în anumite momente. Nu am avut calmul şi maturitatea necesare, mai ales pe final de meci. Eu cred că echipei noastre i-au lipsit câteva mici lucruri. Dar va trebui să reparăm lucrurile. Nu am făcut un meci prost, dar cred că va trebui să fim mai buni dacă vrem să o eliminăm pe Real Madrid", a declarat starul lui PSG.

"Nu vreau să fac comentarii în privinţa alegerilor antrenorului. El este cel care comandă şi face cum crede că este mai bine pentru echipă. Cred că va fi dificil să surmontăm acest rezultat, dar nimic nu este imposibil. Anul trecut (cu Barcelona), am avut o situaţie mai proastă şi am reuşit să trecem mai departe (în optimi cu PSG). Sper că vom putea face cel mai bun meci al nostru", a mai spus Neymar.

PSG a deschis scorul la Madrid prin Adrien Rabiot (33), dar campioana en titre a egalat în finalul primei reprize, prin Cristiano Ronaldo (45), din penalty. Real Madrid a reuşit să se desprindă pe tabelă abia în finalul partidei, când au marcat Ronaldo (83) şi Marcelo (86).

Neymar a fost unul dintre eroii meciului câştigat de FC Barcelona cu 6-1 în faţa echipei PSG, în sezonul trecut al competiţiei, marcând două goluri pentru catalani, după ce parizienii au câştigat în tur cu 4-0. Neymar s-a transferat vara trecută de la Barca la PSG pentru 222 milioane de euro. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante