Fotbal: Neymar a revenit cu gol la naţionala Braziliei în meciul amical cu Columbia (2-2)

Fotbal: Neymar a revenit cu gol la naţionala Braziliei în meciul amical cu Columbia (2-2)

Selecţionatele Braziliei şi Columbiei au remizat, 2-2 (1-2), într-un meci amical disputat vineri pe Hard Rock Stadium din Miami, în care Neymar a marcat un gol la revenirea sa la Selecao, relatează AFP.

Neymar s-a accidentat în iunie la un meci amical cu Qatar şi a ratat apoi Copa America 2019, pe care Brazilia a câştigat-o din postura de echipă gazdă.

Brazilia a deschis scorul prin Casemiro (20), dar Muriel i-a adus pe columbienii în avantaj cu o dublă (24 din 11 m, 34), înainte ca Neymar să stabilească scorul final, 2-2, în minutul 59. Atacantul de la PSG a marcat al 61-lea său gol la Selecao în 98 de selecţii.

Marţi, Brazilia va juca cu Peru un alt meci amical, la Los Angeles.

Într-un meci de pregătire la East Rutherford, Mexic a învins SUA cu scorul de 3-0 (1-0), prin golurile marcate de Hernandez (21), Gutierrez (78) şi Antuna (82).
AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...