Fotbal: Neymar a revenit în Franţa (presă)

Fotbal: Neymar a revenit în Franţa (presă)

Fotbalistul Neymar, vedeta lui PSG, care s-a întors în Brazilia la mijlocul lui martie înainte de impunerea măsurilor de izolare în Franţa, a revenit sâmbătă în Hexagon, când se apropie reluarea antrenamentelor echipei pariziene, prevăzută pe 22 iunie, a anunţat presa franceză, citată de AFP.

Neymar a sosit sâmbătă dimineaţă cu un avion privat de la Rio de Janeiro. La fel precum coechipierii săi de la PSG, brazilianul mai are o săptămână de vacanţă însă, în faţa riscului aspririi regulilor de intrare pe solul european, el a grăbit revenirea în Franţa.

Plecat la mijlocul lui martie după suspendarea competiţiilor din cauza pandemiei de coronavirus, atacantul a petrecut ultimele săptămâni alături de apropiaţii săi într-o vilă luxoasă la Mangaratiba, oraş balnear în apropiere de Rio.

PSG va relua antrenamentele pe 22 iunie cu gândul la o lună august foarte încărcată, în care va trebui să joace atât în Liga Campionilor, unde este calificată în sferturi, cât şi în Ligue 1, unde noul sezon va începe pe 23 august.

Finalele Cupei Franţei şi Cupei Ligii franceze, amânate din cauza pandemiei, ar putea fi reprogramate atunci pentru PSG, adversarele sale fiind Saint-Etienne, respectiv Olympique Lyon.
AGERPRES (AS/editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Turcii intră surprinzător pe Autostrada Transilvania, pe tronsonul unde lucrează românii de la UMB!