Fotbal: Neymar a revenit la Barcelona, însă fără să se pronunțe asupra viitorului său

Fotbal: Neymar a revenit la Barcelona, însă fără să se pronunțe asupra viitorului său

Brazilianul Neymar, atacantul echipei spaniole de fotbal FC Barcelona, care ar trebui să reia antrenamentele miercuri, a revenit la Barcelona marți seara fără să se pronunțe asupra viitorului său în mijlocul speculațiilor privind transferul său la Paris Saint-Germain.

Starul brazilian a folosit o ieșire secundară pentru a evita zecile de ziariști și câțiva suporteri, unii chiar în tricoul lui PSG, care îl așteptau la aeroport.

O înregistrare video realizată de un pasager și difuzată de televiziunea catalană TV3 îl prezintă pe Neymar în zona rezervată echipajelor, cu căștile pe urechi și evitând să răspundă fanilor dacă rămâne la FC Barcelona.

PSG, finanțată de oameni de afaceri din Qatar, ar fi pregătită să plătească o clauză de cedare de 222 milioane euro clubului catalan, ceea ce ar fi cel mai scump transfer din istorie.

AGERPRES (autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Țenea, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...