Fotbal: Neymar, apărat de mama sa

Fotbal: Neymar, apărat de mama sa

Mama celebrului atacant brazilian Neymar a ţinut să reacţioneze marţi, pentru a-l apăra pe fiul său, criticat după Cupa Mondială din Rusia, scrie France Football.

Într-un video difuzat duminică seara pe reţelele de socializare, Neymar a recunoscut că a exagerat la faulturile a căror ţintă a fost la Cupa Mondială. Marţi, a fost rândul mamei sale, Nadine Goncalves, să se exprime pe reţelele de socializare.

"De mai multe ori, în viaţa noastră, lucrurile, mai ales visele şi dorinţele noastre, nu merg aşa cum am vrea. (...) Ca mamă, şi cred că la fel se întâmplă cu majoritatea celorlalţi părinţi, mă întristez când se vorbeşte de rău despre copiii mei, iar asta cu atât mai mult când lumea nu-i cunoaşte. Oamenii cunosc numele lui Neymar Jr, dar puţini cunosc omul (...) Suntem oameni, avem defecte. E fiul meu... (...) Te iubesc şi voi fi mereu alături de tine, fiul meu... Războinicul meu!", a scris mama atacantului lui PSG.
AGERPRES (autor: Mircea Lazaroniu; editor: Teodor Ciobanu, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”