Fotbal: Neymar, audiat de poliţie în cazul legat de lovirea unui suporter al echipei Rennes

Fotbal: Neymar, audiat de poliţie în cazul legat de lovirea unui suporter al echipei Rennes

Starul brazilian Neymar, atacantul echipei de fotbal Paris Saint-Germain, a fost audiat marţi de poliţia judiciară franceză în cazul legat de lovirea unui suporter al formaţiei Rennes, în luna aprilie, informează presa din Hexagon.

Fotbalistul a sosit cu o uşoară întârziere la antrenamentul lui PSG, care se pregăteşte în vederea partidei de campionat cu Reims. Audierea fotbalistului sud-american fusese programată cu mult timp în urmă.

Incidentul respectiv s-a produs la finele lunii aprilie, cu ocazia finalei Cupei Franţei, pierdută de PSG la loviturile de departajare. În momentul în care a primit medalia sa de finalist, Neymar a avut o altercaţie cu unul dintre suporterii lui Rennes, căruia i-a aplicat o palmă peste faţă. La începutul lunii august, fanul respectiv a decis să depună plângere împotriva atacantului lui PSG.

Internaţionalul brazilian a primit o suspendare de trei meciuri în urma incidentului respectiv, ratând finalul de sezon cu PSG, precum şi Supercupa Franţei, disputată în China.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dădârlat)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Comentator turc de la CM, schimbat în timpul meciului după ce a rostit numele „interzis” al unei legende a Turciei

2 Un stick descoperit în anusul unui agent FSB arestat de ucraineni arată cum a ajuns Ungaria un hub al spionajului rusesc

3 Foarte interesante amănunte!

4 Lumea interlopă este în doliu

5 „Vladimir Putin a căzut pe scări și a făcut pe el”