Fotbal: Neymar, audiat de poliţie în cazul legat de lovirea unui suporter al echipei Rennes

Fotbal: Neymar, audiat de poliţie în cazul legat de lovirea unui suporter al echipei Rennes

Starul brazilian Neymar, atacantul echipei de fotbal Paris Saint-Germain, a fost audiat marţi de poliţia judiciară franceză în cazul legat de lovirea unui suporter al formaţiei Rennes, în luna aprilie, informează presa din Hexagon.

Fotbalistul a sosit cu o uşoară întârziere la antrenamentul lui PSG, care se pregăteşte în vederea partidei de campionat cu Reims. Audierea fotbalistului sud-american fusese programată cu mult timp în urmă.

Incidentul respectiv s-a produs la finele lunii aprilie, cu ocazia finalei Cupei Franţei, pierdută de PSG la loviturile de departajare. În momentul în care a primit medalia sa de finalist, Neymar a avut o altercaţie cu unul dintre suporterii lui Rennes, căruia i-a aplicat o palmă peste faţă. La începutul lunii august, fanul respectiv a decis să depună plângere împotriva atacantului lui PSG.

Internaţionalul brazilian a primit o suspendare de trei meciuri în urma incidentului respectiv, ratând finalul de sezon cu PSG, precum şi Supercupa Franţei, disputată în China.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dădârlat)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Da, e țiitoarea...

2 Noile scenarii de la Washington cu invadarea Ucrainei de către Rusia

3 Așa o fi?

4 Țiitoarea lui Dragnea, audiată la DNA! / Ăsta să fie motivul despărțirii de fațadă?

5 VIDEO Priviți! Imagini de ultima oră cu forţele ruse masate la graniţa cu Ucraina