Fotbal: Neymar câștigă 100.000 de euro pe zi la Paris Saint-Germain

Fotbal: Neymar câștigă 100.000 de euro pe zi la Paris Saint-Germain

Atacantul brazilian Neymar câștigă 100.000 de euro pe zi la echipa franceză Paris Saint-Germain, care l-a achiziționat în această vară de la FC Barcelona, în schimbul sumei de 222 milioane euro, un record pentru fotbalul mondial.

Conform publicației germane Der Spiegel, care citează documente din cadrul anchetei "Football Leaks", salariul lui Neymar la PSG se ridică la 3.069.250 euro pe lună (36,8 milioane euro pe an), ceea ce înseamnă că brazilianul, conform calculelor aceleiași surse, primește aproximativ 4.000 de euro pe oră, respectiv 66 euro pe minut la clubul francez.

Der Spiegel susține, totodată, că Neymar a încasat în total 54 milioane euro la FC Bacelona, în sezonul trecut, cu 8,5 milioane euro mai mult decât argentinianul Lionel Messi, unul dintre cei mai bine plătiți fotbaliști ai planetei, alături de portughezul Cristiano Ronaldo (Real Madrid).

AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Țenea, editor online: Gabriela Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 ULTIMA ORĂ CCR aruncă în aer Justiția din România? Udrea, printre beneficiari!

3 VIDEO Priviți, aceasta este o dronă Orlan-10 a armatei Rusiei furată de un căpitan rus și trimisă acasă „la pachet”!

4 Previziunile lui George Friedman pentru următorii 10 ani: Se ridică Polonia și Turcia

5 Ioan T. Morar / „Dacă arătarea asta i se pare frumoasă vreunui bărbat...”