Fotbal: Neymar, în lotul lui PSG pentru turneul din China

Fotbal: Neymar, în lotul lui PSG pentru turneul din China

Fotbalistul brazilian Neymar, care ar vrea să se întoarcă la FC Barcelona şi a cărui soartă este incertă, este în lotul de 33 de jucători reţinuţi de PSG pentru turneul său în China, a indicat marţi clubul parizian, citat de AFP.

Vedeta braziliană, aşteptată pe 8 iulie la reluarea antrenamentelor lui PSG, a întârziat o săptămână.

Anturajul atacantului a explicat absenţa sa prin angajamente prevăzute de mult timp, printre care un turneu de fotbal în cinci în beneficiul fundaţiei sale, Institutul Neymar, cu sediul la Praia Grande (sud-estul Braziliei). Clubul a deplâns această situaţie, promiţând că "va lua măsurile potrivite"

Neymar a înveninat situaţia, afirmând că printre cele mai frumoase momente din cariera sa s-a numărat şi ''remontada'' din partida câştigată de FC Barcelona contra lui PSG (6-1, după 0-4 în tur).

Numărul 10 al Selecao a avut o vară agitată, între acuzaţii de viol şi accidentarea ce l-a făcut să rateze Copa America.

În comunicatul său de marţi, PSG se mulţumeşte să ofere informaţii medicale despre "vindecarea entorsei sale la glezna dreaptă", evocând "o activitate fizică zilnică şi reluarea completă a antrenamentelor împreună cu grupul, programată în China".

"Controalele radiologice ale fracturii la al cincilea metatarsian (ianaurie 2019) efectuate când jucătorul a reluat antrenamentele arată o foarte bună consolidare şi un examen clinic pe deplin normal".

PSG va ateriza miercuri la Shenzhen, apoi va avea meciuri amicale cu Inter Milano, sâmbătă la Macao, şi Sydney FC, pe 30 iulie la Suzhou. Prima întâlnire oficială a sezonului va avea loc sâmbătă 3 august în Supercupa Franţei, la Shenzhen, împotriva lui Rennes.
AGERPRES (AS/editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro