Fotbal: Neymar nu a fost inclus în lotul lui PSG pentru meciul cu Toulouse

Fotbal: Neymar nu a fost inclus în lotul lui PSG pentru meciul cu Toulouse

Starul brazilian Neymar nu a fost inclus în lotul echipei Paris Saint-Germain pentru partida cu FC Toulouse, programată duminică seara pe stadionul Parc des Princes, în cadrul etapei a 3-a a a campionatului de fotbal al Franţei., informează AFP.

Neymar nu a disputat niciun meci oficial pentru PSG de la debutul sezonului, pe fondul negocierilor legate de transferul său în Spania, la FC Barcelona (fosta sa formaţie) sau Real Madrid.

Atacantul brazilian, care s-a confruntat anterior şi cu o accidentare la gleznă, este acum apt de joc, însă revenirea sa în echipă este condiţionată de o clarificare a poziţiilor "între club şi el", după cum a explicat antrenorul lui PSG, Thomas Tuchel, în cursul unei conferinţe de presă. "Astăzi nu este clar, poate mâine va fi mai clar", a adăugat tehnicianul german.

Aşa cum era de aşteptat, Julian Draxler, Ander Herrera şi Thilo Kehrer sunt indisponibili din cauza accidentărilor, la fel ca şi Layvin Kurzawa, care a ratat şi meciul anterior, pierdut de PSG la Rennes (1-2).

În schimb, campionul mondial Presnel Kimpembe, operat de pubalgie la finele lunii mai, va reveni sub comanda lui Tuchel.
AGERPRESA (AS/editor: Mihai Dragomir, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale