Fotbal: Neymar nu va mai juca în acest an

Fotbal: Neymar nu va mai juca în acest an

Atacantul brazilian Neymar, care a suferit o entorsă la glezna stângă în meciul din weekendul trecut cu Olympique Lyon, este indisponibil pentru ultimele întâlniri ale lui Paris Saint-Germain din acest an, duminică împotriva lui Lille şi miercuri cu Strasbourg, a anunţat campioana Franţei la fotbal.

Revenirea lui Neymar în competiţie este "prevăzută pentru luna ianuarie", a indicat PSG. Clubul precizase încă de luni că atacantul nu s-a accidentat foarte grav.

După o lovitură violentă la glezna stângă, Neymar a fost nevoit să părăsească terenul de joc pe targă la finalul meciului de campionat cu Lyon (0-1). În timp ce avea posesia balonului, "Ney" a fost acroşat de Thiago Mendes, în minutul 90+5, şi s-a prăbuşit imediat la pământ, iar glezna sa stângă a rămas blocată.

Luni, brazilianul s-a adresat fanilor săi pe Instagram: "Lacrimile sunt cauzate de durere, disperare, frică, nelinişte, operaţii, cârje şi alte amintiri urâte. Ar fi putut fi mai rău, însă din nou Dumnezeu m-a scăpat de ceva grav. Să mă fac bine şi să revin cât mai repede".
AGERPRES (AS/editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…