Fotbal: Neymar speră ca anul viitor să joace din nou alături de Messi

Fotbal: Neymar speră ca anul viitor să joace din nou alături de Messi

Starul brazilian Neymar, atacantul lui Paris Saint-Germain, a afirmat, la finalul meciului câştigat în deplasare de echipa franceză în faţa formaţiei Manchester United (3-1), că îşi doreşte foarte mult ca anul viitor să joace din nou alături de argentinianul Lionel Messi, fostul său coechipier de la FC Barcelona.

"Ceea ce îmi doresc cel mai mult este să joc din nou alături de el şi sunt sigur că anul viitor vom reuşi acest lucru", a declarat Neymar pentru postul de televiziune ESPN.

Întrebat pe ce post l-ar vedea evoluând pe Messi, în cazul în care ar fi din nou coechipieri, brazilianul a răspuns răzând: "Nu contează, nu asta este problema, poate juca chiar şi în locul meu".

Neymar a marcat două dintre cele trei goluri ale lui PSG în partida de pe Old Trafford, în minutele 6 şi 90+1. cealaltă reuşită a oaspeţilor aparţinându-i unui alt brazilian, Marquinhos (69).

Lionel Messi, care a vrut să o părăsească pe FC Barcelona în această vară, nu a făcut parte din lotul catalanilor în partida de la Budapesta, cu Ferencvaros, câştigată de gruparea "blaugrana" cu 3-0.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Teodor Ciobanu, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”