Fotbal: Neymar va plăti o amendă de 2,1 milioane euro fiscului brazilian

Fotbal: Neymar va plăti o amendă de 2,1 milioane euro fiscului brazilian

Vedeta fotbalului mondial, Neymar (PSG), a fost de acord să plătească o amendă de 2,1 milioane de euro către autoritățile fiscale din Brazilia pentru a încheia un litigiu privind plata drepturilor de imagine atunci când s-a transferat de la Santos, primul său club, la FC Barcelona, au declarat avocații săi.

''Am calculat că mai avem de plătit 8 milioane reali (2,1 milioane euro). Această sumă va fi plătită, chiar dacă nu suntem de acord cu această amendă. Acest proces a durat peste trei ani și dorim să-l încheiem pentru că Neymar a avansat acum într-o nouă etapă a carierei sale'', a explicat avocatul Marcos Neder, la o conferință de presă, referindu-se la transferul brazilianului, pentru 222 milioane euro, de la Barca la PSG.

Neymar, tatăl acestuia, Neymar Santos Senior, și clubul catalan au fost implicați într-un litigiu cu cei de la Santos, gruparea sud-americană susținând că trebuie să mai primească bani pentru transferul atacantului pe Camp Nou, în 2013.

FC Barcelona a cifrat oficial transferul jucătorului brazilian de la Santos la 57,1 milioane euro: 40 milioane pentru familia lui Neymar, 17,1 milioane pentru Santos. Dar în realitate, după cum a susținut justiția spaniolă, acest transfer ar fi costat la cel puțin 83,3 milioane, clubul brazilian considerând că trebuie să primească mai mulți bani.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…