Fotbal: Niciun test pozitiv la coronavirus în lotul şi staff-ul tehnic al echipei Universitatea Craiova

Fotbal: Niciun test pozitiv la coronavirus în lotul şi staff-ul tehnic al echipei Universitatea Craiova

Toate testele COVID-19 efectuate joi la nivelul jucătorilor şi al staff-ului tehnic au ieşit negative, a anunţat clubul de fotbal Universitatea Craiova pe site-ul său oficial.

Anunţul vine după ce presa sportivă a relatat că mai mulţi oficiali ai clubului au fost testaţi pozitiv la coronavirus, patronul echipei Mihai Rotaru, preşedintele Sorin Cârţu, managerul general Marcel Popescu, managerul executiv Ovidiu Costeşin şi team managerul Emil Pieleanu.

Universitatea a mai avut teste pozitive în finalul campionatului trecut la nivelul staff-ului tehnic, iar antrenorul principal Cristiano Bergodi a fost infectat cu virusul după încheierea campionatului, ratând prima parte a pregătirii pentru noul sezon.

UTA a înregistrat câteva cazuri pozitive în lotul său înaintea sezonului, iar Chindia Târgovişte a avut şapte cazuri pozitive înaintea partidei cu Dinamo, din etapa a doua, însă meciul s-a desfăşurat conform programării.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Preda)

 

Sursa foto: Universitatea Craiova/Facebook

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 VIDEO Fosta țiitoare a lui Dragnea s-a combinat cu fostul patron de la Sensiblu

3 Ziceau că e „stupidă și inutilă” / Priviți, vedeta ucraineană Akkerman, capturată de Rusia, a fost introdusă în dotarea Flotei ruse din Marea Neagră

4 ULTIMA ORĂ CCR aruncă în aer Justiția din România? Udrea, printre beneficiari!

5 VIDEO Priviți, aceasta este o dronă Orlan-10 a armatei Rusiei furată de un căpitan rus și trimisă acasă „la pachet”!