Fotbal: Nicolae Dică (FCSB) - Îmi asum greşeala din meciul cu Lazio, am crezut că le putem pune probleme

Fotbal: Nicolae Dică (FCSB) - Îmi asum greşeala din meciul cu Lazio, am crezut că le putem pune probleme

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Nicolae Dică, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că îşi asumă greşeala din partida cu Lazio Roma, pierdută cu scorul de 1-5 în manşa secundă a şaisprezecimilor de finală ale Europa League, precizând că a crezut că jucătorii săi puteau să pună probleme formaţiei italiene.

"Am văzut o singură dată meciul de la Roma, ştiu unde am greşit. Îmi asum acest lucru. E greşeala mea că am crezut că putem pune probleme celor de la Lazio şi că putem să jucăm de la egal la egal cu ei. Am văzut ce s-a spus, că trebuia să jucăm defensiv. Nu ştiu... eu îmi asum... aşa am gândit. Am crezut mult că putem să le punem probleme. Dar faţă de meciul tur am întâlnit o echipă bună, au schimbat anumiţi jucători şi cred că acum s-a văzut diferenţa între Anderson şi Nani şi între Immobile şi Caicedo. Consider că acolo s-a făcut diferenţa, pentru că sunt doi jucători foarte buni (n.r. - Anderson şi Immobile). E clar că există o diferenţă între noi şi ei. Eu visez să antrenez o echipă care să joace de la egal la egal cu aceste cluburi... să putem face şi noi meciuri cum au făcut cei de la Lazio în retur", a spus el.

Dică menţionează că finanţatorul Gigi Becali, care afirmase după eliminarea din Europa League că ia în calcul să nu mai investească în fotbal, va uita înfrângerea cu Lazio Roma dacă FCSB va câştiga titlul în acest sezon.

"Vom vedea mâine seară (n.r. - cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe) cum se vor prezenta jucătorii după partida de la Roma. Ei trebuie să fie conştienţi că am făcut un lucru foarte bun pentru fotbalul românesc, faptul că am ieşit din grupe şi că am adus o echipă puternică din Italia la Bucureşti. Pentru mine, ca antrenor, este o performanţă, la fel şi pentru club şi pentru fotbalul românesc. Pentru că nu ştiu de acum înainte câte echipe vor putea să iasă din grupele Europa League sau Champions League. Toţi am fost supăraţi după partida de la Roma, domnul Becali va uita meciul cu Lazio dacă vom câştiga titlul", a precizat Dică.

Echipa de fotbal FCSB a fost învinsă, joi, la Roma, cu scorul de 5-1 de formaţia italiană Lazio, în manşa secundă a şaisprezecimilor de finală ale Europa League. În tur, FCSB se impusese cu scorul de 1-0, la Bucureşti.
AGERPRES (editor: Marius Ţone, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...