Fotbal: Nicolae Dică (FCSB) - Lui Denis Alibec îi lipsește doar golul

Fotbal: Nicolae Dică (FCSB) - Lui Denis Alibec îi lipsește doar golul

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Nicolae Dică, a declarat, sâmbătă, într-o conferință de presă, că atacantului Denis Alibec, care a izbucnit în plâns pe banca de rezerve la meciul cu Hapoel Beer Sheva, îi lipsește doar golul, pentru că evoluția sa este mulțumitoare.

"Alibec a fost supărat după meciul din Europa League pentru că nu a reușit să marcheze. Am vorbit azi cu el, din ce am văzut de când a revenit la echipă este pe drumul cel bun, este OK. Noi suntem alături de el, îl vom susține cât vom putea de mult pentru a începe să marcheze goluri. Pentru că lui îi lipsește acum doar golul. La meciul cu Beer Sheva a avut o atitudine bună, dar nu a reușit să marcheze. Un gol cred că i-ar da încredere mai mare să aibă evoluții mult mai bune. Știu cum este, am trecut și eu prin perioade de genul acesta, în care nu reușeam să înscriu. Era greu până marcam primul gol, apoi celelalte veneau de la sine", a spus tehnicianul.

Întrebat dacă regretă că l-a titularizat pe Alibec în meciul cu Hapoel Beer Sheva având în vedere reacția acestuia, Dică a răspuns:" Nu regret că l-am titularizat atunci. Eu am încredere în el, știu calitățile pe care le are. Acum ce să spun, dacă l-am bagat titular i-am făcut rău, dacă nu îl băgam îi făceam rău... Așa am considerat eu ca el să intre din primul minut cu Beer Sheva. Veți vedea mâine dacă va fi titular și cu Concordia Chiajna. Știu dacă Alibec va fi chemat sau nu la lot pentru că am vorbit ieri cu Adi Mutu".

Un transfer al lui Alibec la un club din străinătate în pauza competițională din iarnă depinde de evoluțiile sale în următoarele partide, susține tehnicianul. "Nu pot să spun eu dacă e posibil să plece la iarnă. Depinde și de el foarte mult, de evoluțiile pe care le va avea în continuare. Depinde de asemenea de cluburile care vin după el dacă sunt mulțmite de randamentul lui", a precizat Nicolae Dică.

Atacantul Denis Alibec a izbucnit în plâns pe banca de rezerve după ce a fost huiduit de spectatorii prezenți, joi seara, pe Arena Națională, la meciul FCSB — Hapoel Beer Sheva (1-1) în momentul înlocuirii sale cu Harlem Gnohere din minutul 70. Vizibil afectat de reacția publicului, Alibec s-a retras apoi la vestiare fără să mai aștepte sfârșitul partidei.

AGERPRES (editor: Marius Țone, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante