Fotbal: Nicolae Grigore a demisionat din funcţia de antrenor principal al echipei FC Rapid

Fotbal: Nicolae Grigore a demisionat din funcţia de antrenor principal al echipei FC Rapid

Tehnicianul Nicolae Grigore a demisionat, duminică, din funcţia de antrenor principal al formaţiei din Liga a II-a, FC Rapid, în urma înfrângerii suferite în partida din deplasare cu Unirea Slobozia, din etapa a 19-a a Ligii a II-a, informează gruparea giuleşteană pe un site de socializare .

"Nicolae Grigore a demisionat din funcţia de antrenor principal al Rapidului, la finalul partidei cu Unirea Slobozia. Mulţumim, Grig, şi mult succes în continuare", se arată în anunţul postat pe pagina oficială de Facebook a FC Rapid .

În vârstă de 37 de ani, Nicolae Grigore a fost instalat în funcţia de antrenor principal al formaţiei FC Rapid la 1 decembrie 2020, el semnând la momentul respectiv un contract valabil un an şi jumătate. Grigore îl înlocuise în funcţie pe Mihai Iosif, cel care a fost antrenor interimar de la 27 octombrie, când clubul s-a despărţit de Adrian Iencsi.

Pentru fostul mijlocaş rapidist aceasta a fost prima experienţă ca antrenor principal. Până acum Grigore a mai activat ca antrenor secund, mai întâi în staff-ul lui Daniel Pancu la Rapid, iar apoi în cel al lui Adrian Mutu la echipa naţională de tineret a României.

Echipa de fotbal FC Rapid a fost învinsă cu scorul de 2-1, duminică, în deplasare, de Unirea Slobozia, într-o partidă din etapa a 19-a a Ligii a II-a. În urma acestei înfrângeri, formaţia giuleşteană a coborât pe locul 11 în clasamentul Ligii a II-a, având 27 de puncte, cu 2 puncte mai puţin decât Universitatea Cluj, cea care se află pe poziţia a 6-a, ultima care oferă calificarea în play-off-ul de promovare în Liga I. În ultimele două partide ale sezonului regulat, FC Rapid va întâlni Dunărea Călăraşi, pe teren propriu, şi Metaloglobus, în deplasare.
AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Andreea Preda)

Sursa foto: FC Rapid 1923 /Facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria