Fotbal: Nicolae Ivan, fost jucător al Universităţii Craiova, a decedat la vârsta de 75 de ani

Fotbal: Nicolae Ivan, fost jucător al Universităţii Craiova, a decedat la vârsta de 75 de ani

Fostul mijlocaş al echipei de fotbal Universitatea Craiova, Nicolae Ivan, a decedat, marţi, la vârsta de 75 de ani, anunţă gruparea olteană pe site-ul oficial.

"Astăzi, fostul mare mijlocaş al "Campioanei Unei Mari Iubiri", Nicolae Ivan, s-a stins din viaţă la vârsta de 75 de ani. Nu te vom uita niciodată! Suntem profund îndureraţi de aflarea acestei veşti", se arată pe site-ul citat.

Nicolae Ivan s-a născut la data de 28 august 1942, la Bucureşti, unde a început fotbalul. El a evoluat în cariera sa la formaţiile Constructorul Bucureşti, Flacăra Moreni, Petrolul Ploieşti, Universitatea Craiova, Dinamo şi Energia Slatina.

Ivan a evoluat timp de nouă ani la gruparea olteană (1965-1974), alături de care a câştigat în 1974 primul titlu din istoria Universităţii Craiova. El a mai ocupat funcţia de antrenor secund la "Ştiinţa" (1982-1984), dar şi pe cea de vicepreşedinte (1994-1997).
AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Dragomir, editor online: Alexandru Cojocaru)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro