Fotbal: Nicolae Stanciu (Anderlecht) - Ne-am realizat obiectivul de a câștiga

Fotbal: Nicolae Stanciu (Anderlecht) - Ne-am realizat obiectivul de a câștiga

Mijlocașul român Nicolae Stanciu, autorul golului prin care echipa Anderlecht a învins în deplasare formația cipriotă APOEL Nicosia cu 1-0, joi, în Europa League, a apreciat că el și colegii săi au făcut un meci ''fantastic'' și și-au realizat obiectivul, acela de a câștiga.

''Ne simțim toți foarte bine. Am făcut toți un meci fantastic. Am realizat obiectivul, acela de a câștiga'', a spus Stanciu pentru postul de televiziune al clubului, RSCA TV.

Internaționalul român a comentat și golul reușit la Nicosia: "A fost un gol simplu, după o pasă foarte bună înapoi a lui Alex (Chipciu). Sunt foarte mulțumit că am marcat''.

''Va trebui să muncim și mai mult la Bruxelles pentru a obține calificarea, dar acum ne dorim doar să ne recuperăm și să fim pregătiți pentru meciul de duminică (în campionat) și cel (retur) cu APOEL'', a adăugat fotbalistul român.

Stanciu nu a fost de acord cu faptul că Anderlecht a făcut o repriză secundă mai puțin bună: ''Nu, nu a fost o repriză slabă. Puteam să mai marcăm două sau trei goluri. Ei au încercat să marcheze, iar noi ne-am apărat mai mult, e logic. Meritam să marcăm și al doilea gol''.

Presa belgiană relatează că Stanciu a discutat doar cu canalul TV al clubului, pentru că nu avea încotro, dar a refuzat să dea declarații altor jurnaliști, plecând la autocar. Presa notează că și alți jucători au refuzat dialogul, printre ei aflându-se Massimo Bruno și Frank Acheampong, care au ratat ocazii bune de gol.

Nicolae Stanciu a marcat golul prin care Anderlecht Bruxelles a învins-o în deplasare pe echipa cipriotă APOEL Nicosia cu scorul de 1-0, joi seara, în prima manșă a optimilor de finală ale Europa League la fotbal.

Stanciu a înscris în minutul 29, după o pasă trimisă înapoi de compatriotul său Alex Chipciu.

Nicolae Stanciu, care a marcat al patrulea gol în 9 partide jucate în acest sezon în Europa League, a mai avut o situație bună de gol în min. 57, când șutul său a trecut razant cu transversala. În min. 68, Stanciu a scos un cartonaș galben, după ce a fost faultat de fundașul bulgar Jivko Milanov, fostul său coleg de la FC Vaslui.

Stanciu a fost înlocuit în minutul 80, în timp ce Chipciu a fost schimbat în min. 88, după ce primise un cartonaș galben două minute mai devreme.

AGERPRES (autor: Mihai Țenea, editor: Teodor Ciobanu, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...