Fotbal: Nicolae Stanciu, gol şi două pase de gol pentru Slavia Praga

Fotbal: Nicolae Stanciu, gol şi două pase de gol pentru Slavia Praga

Mijlocaşul român Nicolae Stanciu a marcat un gol şi a dat două pase decisive pentru Slavia Praga, în meciul câştigat cu scorul de 5-0 în faţa formaţiei FK Jablonec, sâmbătă, pe teren propriu, în etapa a 26-a a campionatului de fotbal al Cehiei.

Stanciu a deschis scorul din penalty, în min. 21, şi a oferit assist-urile pentru golurile înscrise de Lukas Provod (56) şi Stanislav Tecl (61). Au mai punctat Tomas Holes (29) şi Abdulla Yusuf (78 - penalty).

Internaţionalul român, care a evoluat 73 de minute, are 3 goluri marcate în 22 de partide jucate în acest sezon în prima ligă cehă.

Slovan Liberec, cu Alexandru Băluţă pe gazon timp de 58 de minute, a dispus cu 3-1 de FC Slovacko, golurile victoriei venind târziu (min. 90, 90+3).

În alt meci, Viktoria Plzen a surclasat-o pe FK Mlada Boleslav cu 7-1, Ales Cermak reuşind o triplă.

Slavia Praga ocupă primul loc în clasament, cu 64 puncte, urmată de Viktoria Plzen, 56 puncte, FK Jablonec, 43 puncte, Slovan Liberec, 42 puncte, etc.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Preda)

sursa foto: SK Slavia Praha /Facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”