Fotbal: Nicolae Stanciu putea câştiga de unul singur un meci, spune un fost antrenor al lui Anderlecht

Fotbal: Nicolae Stanciu putea câştiga de unul singur un meci, spune un fost antrenor al lui Anderlecht

Nicolae Stanciu putea câştiga de unul singur un meci, spune un fost antrenor al lui Anderlecht, Nicolas Frutos, care a asigurat interimatul timp de patru săptămâni pe banca echipei în sezonul trecut, după demiterea lui Rene Weiler şi numirea lui Hein Vanhaezebrouck, scrie site-ul walfoot.be .

"L-am avut pe Nicolae Stanciu de patru ori la antrenament. Weiler l-a avut sub comanda sa un întreg sezon, iar Vanhaezebrouck de la mijlocul lui octombrie până la sfârşitul lui ianuarie. Câte meciuri a jucat în acea perioadă?", s-a întrebat Frutos, care a fost mult timp secundul lui Weiler.

"Ar fi mai bine să-i întrebaţi pe Hein Vanhaezebrouck şi Rene Weiler de ce Stanciu nu s-a impus la Anderlecht... Am avut mereu sentimentul că Stanciu putea câştiga de unul singur un meci şi de altfel a făcut asta împotriva lui Waasland-Beveren. Cine ştie dacă nu ar fi şi acum la Anderlecht dacă eu aş fi rămas? E greu de spus", a conchis Frutos.

Stanciu a semnat în vară cu Sparta Praga, unde este coleg cu alţi trei români, Florin Niţă, Bogdan Vătăjelu şi Alex Chipciu, ultimul venit în vară tot de la Anderlecht.
AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”