Fotbal: Nou-promovata FC U Craiova 1948 anunţă despărţirea de antrenorul Eugen Trică

Fotbal: Nou-promovata FC U Craiova 1948 anunţă despărţirea de antrenorul Eugen Trică

Echipa FC U Craiova 1948, care a promovat în Liga I de fotbal, a anunţat, luni, pe pagina sa de Facebook că se desparte de antrenorii Eugen Trică şi Ovidiu Dănănae, precum şi de opt jucători.

''Le mulţumim antrenorilor Eugen Trică şi Ovidiu Dănănae, precum şi jucătorilor Ignacio Cacheiro, Andrei Ciolacu, Călin Cristea, Abdelaye Diakite, Alexandru Gîţ, Arsene Luboya, Vali Munteanu şi Federico Taborda pentru ajutorul lor şi le urăm mult succes în carieră'', se arată în comunicatul clubului.

Într-un comunicat anterior, FC U Craiova 1948 le-a mulţumit ''tuturor componenţilor clubului care au pus umărul la readucerea echipei pe prima scenă a fotbalului românesc, începând cu 17.07.2017''.

''În acest moment, clubul este stabil din punct de vedere financiar şi are premise serioase pentru a urca în vârful fotbalului românesc în următorii ani'', mai arăta comunicatul.

De asemenea, clubul a menţionat că va începe o etapă nouă în viaţa sa, cu ''oameni noi'': ''Urmează o nouă etapă în viaţa clubului, cu oameni noi, care vor lupta pentru îndeplinirea obiectivului de a reveni în elita fotbalului românesc''.

Echipa din Bănie anunţase pe 20 mai primul său transfer pentru noul sezon, mijlocaşul ofensiv argentinian Juan Bauza (FK Csikszereda Miercurea Ciuc).
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Mihai Dragomir, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante