Fotbal: Ole Gunnar Solskjaer, antrenor interimar la Manchester United (oficial)

Fotbal: Ole Gunnar Solskjaer, antrenor interimar la Manchester United (oficial)

Fostul atacant norvegian Ole Gunnar Solskjaer a fost numit miercuri antrenor interimar la Manchester United până la finalul sezonului, la o zi după concedierea portughezului Jose Mourinho, a anunţat clubul englez de fotbal, citat de BBC.

Solskjaer a evoluat timp de 11 sezoane pe Old Trafford, fiind autorul golului cu care United a câştigat finala Ligii Campionilor în 1999, în faţa formaţiei germane Bayern Munchen (scor 2-1).

În vârstă de 45 ani, Ole Gunnar Solskjaer a activat până în prezent la formaţia norvegiană FK Molde, unde se afla la cel de-al doilea său mandat ca antrenor.

El a jucat la Manchester United între 1996 şi 2007, înscriind 126 de goluri în 366 de meciuri disputate în tricoul clubului englez.

Jose Mourinho (55 ani) a fost concediat de gruparea de pe Old Trafford după doi ani şi jumătate din cauza stilului de joc al echipei, precum şi a rezultatelor sub aşteptări.
AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

4 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...