Fotbal: Olimpiu Moruţan a semnat pentru FCSB

Fotbal: Olimpiu Moruţan a semnat pentru FCSB

FCSB a ajuns la un acord pentru transferul tânărului mijlocaş Olimpiu Moruţan, de la FC Botoşani, a anunţat vicecampioana României la fotbal pe pagina sa de Facebook.

Moruţan, născut pe 25 aprilie 1999, va rămâne la FC Botoşani până la sfârşitul acestui sezon, urmând să se alăture ''roş-albaştrilor'' la vară.

"Pentru mine este un vis împlinit, deoarece am ales cu sufletul. Am venit la Steaua (FCSB, n. red.) să muncesc şi să ajung titular. Nu îmi este frică de concurenţă şi vreau în scurt timp să prind şi echipa naţională. Să fie într-un ceas bun!", a declarat Moruţan.

Născut la Cluj-Napoca, Moruţan a început fotbalul la echipa locală Universitatea, iar în 2016 s-a transferat la FC Botoşani. Este internaţional de juniori, dar a debutat şi la naţionala Under-21.

În acest sezon al Ligii I a jucat 21 de partide pentru FC Botoşani şi a marcat două goluri.


AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Adrian Drăguţ, editor online: Irina Giurgiu)

Sursa foto: www.facebook.com/ FCSBOfficial


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...