Fotbal: Oliver Kahn va evita ieşirile temperamentale la reuninunile consiliului director al clubului Bayern Munchen

Fotbal: Oliver Kahn va evita ieşirile temperamentale la reuninunile consiliului director al clubului Bayern Munchen

Oliver Kahn, fostul portar emblematic al clubului de fotbal Bayern Munchen, devenit recent membru în consiliul director al grupării bavareze, a promis, marţi, că va evita excesele temperamentale în sala de reuniune, în ciuda caracterului său efervescent, relatează AFP.

"Temperamentul este foarte important pe teren şi a fost un element important pentru mine în calitate de jucător. Dar el nu este neapărat util din punct de vedere managerial", a spus fostul portar în vârstă de 50 de ani, anunţat ca succesor al lui Karl-Heinz Rummenigge la conducerea clubului din 31 decembrie 2021.

"14 ani petrecuţi jucând la Bayern au reprezentat un moment magnific şi emoţionant. Nu poţi uita şi părăsi acest club niciodată. Este o provocare deosebită să continui istoria de succes alături de Bayern. Nu am stat prea mult pe gânduri când mi-a fost propus postul", a explicat legenda germană, aflat între buturile bavarezilor în perioada 1994-2008.

Aureolat cu opt titluri de campion al Germaniei şi câştigător al Ligii Campionilor în 2001, "King Kahn" a pus mereu multă pasiune şi angajament pe teren, el fiind cunoscut pentru intervenţiile sale în forţă în faţa atacanţilor adverşi. Expresia o "ieşire a la Kahn" a intrat astfel în vocabularul german pentru a descrie ieşirile spectaculoase, chiar violente ale unui portar.

"Ceea ce mă motivează este să mă ocup de fotbal la cel mai mare nivel mondial, cu ambiţia de a fi numărul 1 peste tot", a mai spus Kahn.

Oliver Kahn, care a adunat 86 de selecţii la naţionala Germaniei, a devenit începând cu 1 ianuarie membru în consiliul director al clubului bavarez.
AGERPRES (AS/autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...