Fotbal: Olivier Giroud (AC Milan), pozitiv la Covid-19

Fotbal: Olivier Giroud (AC Milan), pozitiv la Covid-19

Olivier Giroud, atacantul francez al lui AC Milan, a fost testat pozitiv la Covid-19 şi plasat în izolare, a anunţat joi clubul său, citat de L'Equipe.

"Autorităţile sanitare locale competente au fost imediat informate. Jucătorul se simte bine, însă trebuie să rămână în izolare. De notat faptul că Olivier nu a mai avut contacte cu restul echipei de la meciul de campionat cu Cagliari", a indicat AC Milan.

Fotbalistul venit în această vară de la Chelsea este incert pentru întâlnirea de acasă cu Lazio de pe 12 septembrie, din Serie A. El nu a fost reţinut de selecţionerul Franţei, Didier Deschamps, pentru meciurile din această lună din preliminariile Cupei Mondiale 2022.

Rossoneri ar putea conta pe Zlatan Ibrahimovic în duelul cu Lazio. Operat la un genunchi în luna iunie, atacantul suedez a reluat antrenamentele colective în urmă cu câteva zile.

În lotul lui Milan este şi portarul român Ciprian Tătăruşanu.
AGERPRES (AS/editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…