Fotbal: Ovidiu Costeşin (CSU Craiova) - A fost o tragere la sorţi cu ghinion, întâlnim cel mai greu adversar

Fotbal: Ovidiu Costeşin (CSU Craiova) - A fost o tragere la sorţi cu ghinion, întâlnim cel mai greu adversar

Directorul sportiv al clubului de fotbal CS Universitatea Craiova, Ovidiu Costeşin, a declarat, miercuri, că tragerea la sorţi a semifinalelor Cupei României a fost cu ghinion deoarece formaţia condusă de Devis Mangia va întâlni FC Botoşani, cel mai greu adversar posibil.

"A fost o tragere la sorţi cu ghinion pentru noi. Întâlnim cel mai greu adversar posibil. De asemenea, am avut ghinion şi din punct de vedere al distanţei şi al terenului şi aşa mai departe. Dar asta este. Până la urmă puteam să jucăm cu oricare dintre cele trei şi să fim eliminaţi. Aşa cum FC Hermannstadt a reuşit să îi elimine în faza trecută pe cei de la FCSB. Aşa că trebuie să acceptăm tragerea şi să încercăm să ne calificăm mai departe. Va fi greu, pentru că vom merge la Botoşani, terenul echipei care a eliminat în actuala ediţie atât campioana en titre a României (n.r. - FC Viitorul), cât şi liderul clasamentului (n.r. - CFR Cluj)", a spus Costeşin.

Oficialul a menţionat că toţi cei implicaţi la CS Universitatea Craiova doresc să facă o bucurie suporterilor şi să câştige Cupa României după 25 de ani. "Suntem consideraţi favoriţi, dar şi anul trecut am fost la fel, poate chiar mai mult, pentru că o întâlneam pe FC Voluntari. Dar uite că am fost eliminaţi de Voluntari, care apoi a câştigat şi finala, pornind din poziţia de outsider. Aşa că în Cupa României e mai puţin important cine e favorit. Câştigarea Cupei de către Craiova ar însemna o bucurie enormă adusă suporterilor, după 25 de ani de ani de aşteptare. Sperăm să punem capăt acestei perioade, pentru că 25 de ani sunt prea mulţi pentru Universitatea Craiova. Anul acesta sperăm să reuşim şi să nu dăm cu piciorul şansei ca anul trecut", a adăugat directorul sportiv.

Echipa de fotbal CS Universitatea Craiova va întâlni FC Botoşani în semifinalele Cupei României, conform tragerii la sorţi efectuată, miercuri, la sediul Federaţiei Române de Fotbal. În cealaltă semifinală se vor întâlni formaţiile FC Hermannstadt şi Gaz Metan Mediaş.

Partidele se vor disputa în dublă manşă, turul fiind programat în intervalul 17-19 aprilie, la Craiova, respectiv Sibiu, iar returul în perioada 8-10 mai, la Mediaş, respectiv Botoşani.
AGERPRES (autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 De citit...