Fotbal: Paulo Dybala (Juventus Torino), testat pozitiv la Covid-19 pentru a patra oară (presă)

Fotbal: Paulo Dybala (Juventus Torino), testat pozitiv la Covid-19 pentru a patra oară (presă)

Internaţionalul argentinian Paulo Dybala, jucătorul echipei italiene de fotbal Juventus Torino, a fost testat pozitiv la Covid-19 pentru a patra oară, informează presa italiană şi cea spaniolă.

Dybala, în vârstă de 26 ani, a anunţat că este purtător al noului coronavirus în data de 21 martie, împreună cu prietena sa Oriana Sabatini, sud-americanul fiind al treilea jucător din lotul lui Juventus care a contractat virusul, după italianul Daniele Rugani şi francezul Blaise Matuidi.

Conform programului spaniol El Chiringuito, fotbalistul argentinian a efectuat toate cele patru teste în ultimele şase săptămâni, iar cel mai recent dintre ele s-a dovedit de asemenea pozitiv.

Paulo Dybala nu este, însă, singurul jucător din Serie A aflat în această situaţie, portarul echipei Atalanta, Marco Sportiello, a fost testat pozitiv, apoi negativ şi iarăşi pozitiv.

La începutul acestei luni, într-un interviu acordat presei din ţara sa, Dybala a precizat că se simte mult mai bine, după momentele dificile prin care a trecut după imediat ce a fost diagnosticat pozitiv. AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”