Fotbal: Pogba va pleca de la Manchester United la finalul sezonului, anunţă presa britanică

Fotbal: Pogba va pleca de la Manchester United la finalul sezonului, anunţă presa britanică

Mijlocaşul internaţional francez Paul Pogba va pleca de la Manchester United în luna iunie, când îi va expira contractul cu clubul englez de fotbal, informează presa britanică.

Cotidianul The Telegraph scrie în ediţia sa de vineri că Pogba preferă să rămână jucător liber în această vară, pentru a reflecta în linişte la viitoarea sa destinaţie, în loc să semneze un precontract cu alt club, înainte de finalul sezonului. El va asculta toate ofertele, inclusiv cele venite de la alte cluburi engleze.

Juventus Torino, clubul căruia Manchester United i-a plătit 105 de milioane de euro pentru a-l achiziţiona pe Pogba, în august 2016, este interesat de serviciile francezului, alături de alte două echipe de top din fotbalul european, Paris Saint-Germain şi Manchester City.

Paul Pogba (29 ani) a disputat 23 de meciuri în toate competiţiile pentru United în acest sezon, reuşind un gol şi nouă pase decisive. Conducătorii grupării de pe Old Trafford au încercat, fără succes până acum, să-l convingă pe francez să-şi prelungească contractul.

Eliminată în optimile de finală ale Ligii Campionilor de Atletico Madrid, Manchester United va disputa următorul său meci oficial pe 2 aprilie, cu Leicester City, după pauza generată de meciurile interţări.

Pogba a dezvăluit săptămâna aceasta că locuinţa sa a fost jefuită în timp ce el disputa meciul cu Atletico Madrid de pe Old Trafford, miercuri seara, iar cei doi copii ai săi dormeau în camera lor.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria