Fotbal: Poliţia braziliană nu dispune de indicii pentru a-l acuza pe Neymar de viol

Fotbal: Poliţia braziliană nu dispune de indicii pentru a-l acuza pe Neymar de viol

Poliţia braziliană consideră, după ancheta pe care a efectuat-o, că nu există indicii suficiente pentru a-l acuza pe atacantul-vedetă Neymar că a violat o tânără braziliană, în luna mai la Paris, a anunţat Parchetul din Sao Paulo, citat de AFP.

Neymar, starul selecţionatei Braziliei şi al campioanei Franţei, Paris Saint-Germain, a fost acuzat de tânăra Najila Trindade Mendes de Sousa că ar fi violat-o pe 15 mai, într-un hotel parizian. Neymar s-a declarat nevinovat, afirmând că relaţia pe care a avut-o cu tânăra a fost una consimţită.

Atacantul brazilian a fost audiat pe 13 iunie, într-un comisariat de poliţie din Sao Paulo, în timp ce Najila Trindade a fost audiată de două ori, tot la Sao Paulo, pe 7 şi 18 iunie.

Poliţia din Sao Paulo, la care Najila Trindade a făcut plângere împotriva lui Neymar, 15 zile mai târziu, consideră că nu există indicii suficiente pentru a-l acuza pe fotbalist că a forţat-o pe tânără să aibă o relaţie sexuală şi că agresat-o fizic.

Ancheta poliţiei, prima fază a procedurii, s-a încheiat, iar concluziile urmează să fie înaintate marţi Parchetului, care va avea la dispoziţie pentru a decide sau nu o inculpare, a declarat un purtător de cuvânt al ministerului public din Sao Paulo.

Parchetul poate prezenta cererea de clasare fără urmări a dosarului, inculparea lui Neymar sau o anchetă suplimentară. Decizia finală va reveni judecătorilor.

Neymar, cel mai scump jucător din istoria fotbalului, a sosit în 2017 la PSG de la FC Barcelona, în schimbul sumei record de 222 milioane euro.

El traversează o perioadă complicată şi pe plan sportiv, iar presa internaţională susţine că brazilianul doreşte să se despartă de clubul parizian pentru a reveni la Barcelona, în această perioadă de mercato, care se va încheia pe 2 septembrie.

Accidentat la o gleznă, Neymar nu a participat în luna iulie la Copa America, competiţie câştigată de selecţionata ţării sale.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”