Fotbal: Portarul Cillessen, transferat de la FC Barcelona la Valencia pentru 35 milioane euro

Fotbal: Portarul Cillessen, transferat de la FC Barcelona la Valencia pentru 35 milioane euro

Portarul internaţional olandez Jasper Cillessen (30 ani), care era rezervă la FC Barcelona din 2016, s-a transferat la echipa de fotbal Valencia CF pentru 35 de milioane de euro, a anunţat, miercuri, clubul catalan, citat de AFP.

"FC Barcelona şi Valencia CF au parvenit la un acord pentru transferul lui Jasper Cillessen. Clubul valencian va plăti 35 milioane euro echipei FC Barcelona", a transmis "Barca" într-un comunicat.

Venit în 2016 de la Ajax Amsterdam, Cillessen nu a prins un loc de titular la Barcelona, buturile catalanilor fiind apărate de germanul Marc-Andre ter Stegen. Dar el a câştigat cu "Barca" cinci titluri în trei ani: două campionate, două Cupe ale Spaniei şi o Supercupă a Spaniei.

Conform presei spaniole, această mutare ar putea precipita, pe cale inversă, venirea portarului brazilian Neto, care ar putea părăsi Valencia urmând să devină al doilea portar al catalanilor.
AGERPRES (AS/autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro