Fotbal: Portughezul Pepe, testat pozitiv la Covid-19, ratează semifinala cu Turcia din play-off-ul Cupei Mondiale

Fotbal: Portughezul Pepe, testat pozitiv la Covid-19, ratează semifinala cu Turcia din play-off-ul Cupei Mondiale

Internaţionalul portughez Pepe a fost testat pozitiv la Covid-19 şi va rata partida pe care naţionala ţării sale o va disputa împotriva Turciei, în semifinalele play-off-ului Cupei Mondiale de fotbal 2022, informează EFE.

Pepe, fostul jucător al echipei Real Madrid, care evoluează în prezent la FC Porto, a fost înlocuit în lotul lusitan cu Tiago Djalo, fundaşul campioanei en titre a Franţei, Lille.

Luni au ajuns în cantonamentul Portugaliei vedetele Cristiano Ronaldo, Bruno Fernandes (ambii de la Manchester United), Joao Felix (Atletico Madrid) şi Bernardo Silva (Manchester City).

Naţionala Turciei a sosit la rândul ei în Portugalia, stabilindu-şi cartierul general în oraşul Gondomar, în apropiere de Porto. Din lotul turcilor nu lipsesc jucătorii săi de bază, precum atacantul Enes Uenal (Getafe), al doilea marcator al campionatului Spaniei, cu 14 reuşite, veteranul Burak Yilmaz (Lille) sau mijlocaşul Hakan Calhanoglu (Inter Milano).

Portugalia, care a participat la toate turneele finale începând din anul 2000, va înfrunta Turcia joi, la Porto, în semifinalele play-off-ului pentru calificarea la turneul final din Qatar. Câştigătoarea va întâlni în finala acestui baraj învingătoarea din cealaltă semifinală, în care se înfruntă Italia şi Macedonia de Nord.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...