Fotbal: Preliminarii CM 2022 - Argentina, cu Messi rezervă, a învins Uruguay (1-0)

Fotbal: Preliminarii CM 2022 - Argentina, cu Messi rezervă, a învins Uruguay (1-0)

Selecţionata de fotbal a Argentinei, fără Messi, plecat de la Paris accidentat şi intrat în joc în ultimul sfert de oră, şi-a continuat parcursul fără greşeală în preliminariile sud-americane ale Cupei Mondiale din 2022 şi a mai făcut un pas spre Qatar după victoria cu 1-0 în faţa echipei Uruguay, vineri la Buenos Aires.

Cu 28 de puncte în 12 etape, echipa lui Lionel Messi, rezervă la fluierul de debut şi intrat doar în ultimul sfert de oră, şi-a consolidat poziţia secundă în clasament, după Brazilia, graţie golului înscris de Angel di Maria la debutul meciului (min.7).

Selecţionata "Albiceleste" va întâlni în următoarea etapă Brazilia (16 noiembrie), echip care a obţinut de joi calificarea la Cupa Mondială din 2022, după 1-0 cu Columbia, la Sao Paulo.

Uruguay (locul 6, la egalitate cu Columbia şi Chile) a suferit a treia înfrângere consecutivă şi va trebui să se lupte pentru a prinde unul din cele patru locuri care asigură calificarea directă, având nevoie de o victorie cu Bolivia (locul 9) în următorul meci din această grupă unică.
AGERPRES (AS/editor: Vlad Constantinescu, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Voi ați văzut chestiile ăstea cu „Piedonii”

2 Ungaria tace și face...

3 Inspector ITM către un patron: „Boule, s-gi p-la” / „Bă, mu-e, să te f-t în gură, analfabetule, milionarule în Euro!”

4 Generalul(r) Virgil Bălăceanu, avertisment care dă fiori...

5 „Și beat și treaz, Piedone nu candidează nici la președinție, nici la Primăria Capitalei. Punct. Așa să-mi ajute Dumnezeu”