Fotbal: Preşedintele Barcelonei, sigur că Lionel Messi îşi va prelungi contractul

Fotbal: Preşedintele Barcelonei, sigur că Lionel Messi îşi va prelungi contractul

Josep Maria Bartomeu, preşedintele clubului spaniol de fotbal FC Barcelona, a declarat că ''nu are nicio îndoială'' că starul Lionel Messi va semna un nou contract cu vicecampioana Spaniei, transmite Reuters.

Messi, al cărui contract expiră în 2021, şi-a etichetat echipa ca ''slabă'' şi ''inconsistentă'', după ce catalanii au pierdut titlul în faţa lui Real Madrid.

''Messi a spus de multe ori că vrea să se retragă aici şi nu am nicio îndoială că va semna din nou'', a declarat Bartomeu pentru El Mundo Deportivo.

În ceea ce-l priveşte pe brazilianul Neymar (PSG), care îşi doreşte să revină pe Camp Nou, Bartomeu a explicat că transferul este posibil numai prin intermediul unui schimb de jucători.

''Acum luăm decizii şi jucătorilor, dacă nu vin ca parte a unui schimb de jucători, le va fi foarte dificil să vină la noi'', a adăugat Bartomeu. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...