Fotbal: Preşedintele Federaţiei boliviene, mort din cauza coronavirusului

Fotbal: Preşedintele Federaţiei boliviene, mort din cauza coronavirusului

Preşedintele Federaţiei boliviene de fotbal (FBL), Cesar Salinas, a decedat din cauza virusului Covid-19, a anunţat, duminică, ministrul adjunct de Interne, citat de AFP.

"Cesar Salinas a decedat, un prieten, suporter şi preşedinte al clubului The Strongest şi al Federaţiei boliviene", a scris, pe Twitter, Wilson SantaMaria.

"Cu o imensă tristeţe, eu pot să confirm că Salinas nu mai este printre noi", a precizat, la rândul său, preşedintele clubului Wilstermann din Cochabamba, Grover Vargas.

Salinas, care era în vârstă de 58 de ani, a fost spitalizat pe 9 iulie într-o clinică din capitala boliviană, La Paz, unde a urmat un tratament cu plasmă donată de portarul echipei naţionale a Boliviei, Carlos Emilio Lampe, care se vindecase de Covid-19.

Bolivia, o ţară cu 11 milioane de locuitori, numără 58.136 cazuri de Covid-19 şi 2.106 decese.
AGERPRES (AS/autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...