Fotbal: Preţurile au explodat la Kiev înaintea finalei Ligii Campionilor

Fotbal: Preţurile au explodat la Kiev înaintea finalei Ligii Campionilor

Preţurile au explodat la Kiev înaintea finalei Ligii Campionilor la fotbal, în care se vor întâlni sâmbătă echipele Real Madrid şi FC Liverpool, riscând să se transforme în coşmar pentru suporterii celor două cluburi, iar fanii madrileni au preferat chiar să returneze 1.000 de bilete, informează AFP.

Anumite hoteluri din capitala ucraineană au majorat şi cu sută la sută tariful lor obişnuit şi, printre miile de fani aşteptaţi, cei care aveau rezervare deja s-au trezit cu rezervarea anulată.

Preşedintele Uniunii Europene de Fotbal (UEFA), Aleksandr Ceferin, a anunţat că biletele înapoiate de fanii Realului nu vor putea fi revândute suporterilor echipei FC Liverpool din motive de securitate, urmând să fie oferite mai degrabă populaţiei locale.

"Totul a fost un coşmar" a declarat Marcos Sanchez, un suporter al clubului Real Madrid, a cărui rezervare a fost anulată şi s-a trezit în faţa unor preţuri uriaşe.

"Nu sunt decepţionat, sunt furios", a declarat vicepreşedintele UEFA, Grigori Surkis. "Este o ruşine pentru capitală unde proprietarii de hoteluri nu au dat tuturor o şansă de a putea veni, crescând preţurile nu de zece ori, de 100 de ori", a mai spus oficialul forului continental.

La rândul său, directorul general al clubului Liverpool, Peter Moore, a pus la îndoială capacităţile oraşului Kiev de a organiza finala Ligii Campionilor.

"Ei nu au nici infrastructurile aeroportuare şi nici capacităţile hoteliere pentru a găzdui un asemenea eveniment", a precizat oficialul britanic pentru publicaţia Liverpool Echo. AGERPRES (autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...