Fotbal: Prima convocare pentru Messi cu PSG, la Reims, în Ligue 1

Fotbal: Prima convocare pentru Messi cu PSG, la Reims, în Ligue 1

Noul atacant vedetă al echipei Paris Saint-Germain, argentinianul Lionel Messi, figurează în grupul de 22 de jucători convocaţi pentru meciul cu Reims din Ligue 1, programat duminică seară, o premieră însoţită de revenirea lui Neymar şi de prezenţa lui Kylian Mbappe, al cărui viitor la gruparea pariziană este incert, informează AFP.

Argentinianul cu şase trofee ale "Balonului de Aur", al cărui transfer a fost oficializat pe 10 august, nu a fost convocat până acum de antrenorul Mauricio Pochettino care, cu două zile înainte de închiderea pieţei de transferuri, poate încă conta pe Mbappe, în ciuda veştilor iminente privind plecarea sa la Real Madrid.

Triou-ul de aur al lui PSG ar putea fi aliniat pentru prima oară, dar poate şi ultima oară, duminică seară pe arena Auguste-Delaune.
AGERPRES (AS/editor: Vlad Constantinescu, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren